André Hazes: Bridget heeft iemand nodig die voor haar zorgt

De onstuimige levensstijl van André Hazes was een van de redenen dat zijn relatie met RTL-presentatrice Bridget Maasland op de klippen liep. In een interview met De Nieuwe Revu geeft de zanger toe dat hij zijn wilde haren nu probeert kwijt te raken.

André gooit sinds de intrede van de ‘coronatijd’ het roer om en vond in zijn oom een nieuwe mentor. Hij was ooit Nederlands kampioen bodybuilden en zorgt ervoor dat André zowel fysiek als mentaal sterker wordt.

,,Ik ben altijd best wel wild geweest’’, blikt Dré, die in Berkel en Rodenrijs gelukkig is met zijn vriendin Monique Westenberg en peuter André, terug. Over zijn kortstondige relatie met Bridget: ,,In de periode dat ik met haar samen was, kon dat heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was. Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt.’’

Lees verder bij het AD