Hilarische Famke Louise bij Jinek zorgt voor hoge kijkcijfers

Famke Louise was dinsdagavond te gast bij Eva Jinek om te praten over #ikdoenietmeermee, een actie van CN’ers tegen de corona maatregelen. Famke zat tegenover IC-arts Diederik Gommers en dat leverde fantastische televisie op wat ook gewaardeerd is door kijkers, er keken meer dan 1 miljoen mensen.

Famke zei o.a. ‘ik heb respect voor corona’, en dat de de eerste lockdown geen effect heeft gehad. IC-arts Diederik Gommers kon dit uiteraard weerleggen, maar Famke wilde nog een punt maken: ,,Ik vind dat er voor ons meer begrip moet komen.”

Gommers snapt dat jongeren zoals Louise gefrustreerd raken over de coronamaatregelen, maar vindt het onverantwoord dat Bekende Nederlanders het bericht verspreiden dat ‘ze niet meer meedoen’. Hij zei o.a. We zitten in een nieuwe crisis. De toename van het aantal besmettingen heeft nu al impact op de reguliere zorg in de ziekenhuizen. Wij kunnen het ons niet veroorloven als jullie zeggen: wij doen niet meer mee. Dat kan niet met een virus. Wij zijn er misschien klaar mee, maar het virus is dat niet met ons.”