Johan Derksen straft Beau: ‘Jij liet Akwasi raaskallen!’

Johan Derksen heeft Beau van Erven Dorens dinsdagavond aangesproken op het bizarre optreden van Akwasi aan zijn talkshowtafel. De voetbalkenner beet de talkshowhost toe dat hij de rapper te veel heeft laten raaskallen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het begon toen Derksen zijn mening gaf over Akwasi. “Kijk, op zo’n plein met zo’n gezelschap: dat is voor eigen parochie preken. Dan kun je de gekste dingen zeggen en krijg je overal applaus voor. Dat vind ik wel heel goedkoop hoor.”

Daarop brak de politiek correcte zanger Dinand Woesthoff in. “Ja, Johan, ik wil daar wel wat over zeggen. Mijn vrouw was daar met mijn kinderen en ik denk dat het heel belangrijk is dat onze kinderen ook leren dat het leeft en dat het er is…..

Lees verder bij Mediacourant