Ronald Molendijk woest op minister Slob: regel dat kinderen naar school kunnen

Ronald Molendijk snapt helemaal niets van minister Slob van onderwijs. “hij heeft 1 taak ervoor zorgen dat er onderwijs is voor kinderen en er komt altijd een maar” vertelt Ronald dinsdagavond in SBS Shownieuws. Ronald ziet net als vele anderen verschrikkelijke gevallen om zich heen en snapt niet waarom er niet naar een oplossing kan worden gezocht.

Ronald verwoord wat veel ouders denken. De scholen helemaal dichthouden is bizar er zijn echt wel oplossingen te bedenken maar de minsiter ziet altijd een ‘maar’. Denk toch eens in oplossingen. Kinderen hoeven niet hele dagen allemaal naar school, de scholen kunnen halve dagen open desnoods voor zodat elk kind 1x in de week naar school kan. Er staan allemaal gebouwen leeg, sporthallen, evenementenzalen waar gewoon onderwijs kan worden gegeven.

Schoolkinderen zitten al sinds de kerstvakantie thuis, terwijl hun ouders ook word verzocht om thuis te werken. Zeker met jonge kinderen is dit een onmogelijke situatie, kinderen raken gefrustreerd en eenzaam. Ouders worden wanhopig.